Siivous Hei-Lat Oy

siivous heilat - kuopio

Luotettava ja laadukas

Ammattitaitoinen siivouskumppani Kuopion alueella. Pitkä kokemus ja kunnianhimoinen asenne omaan työhömme tekevät meistä alan parhaita. Meidän kädenjälkemme on kiitettävä.

Siivous Hei-Lat Oy on toiminut vuodesta 2016 saakka ja tyytyväisiä asiakkaita on useita kymmeniä. Kokemusta loppu- ja rakennussiivouksista on usean kymmenen vuoden ajalta. Meillä on kaikki nykypäivän siivoukseen vaadittavat tykötarpeet, mukaan lukien henkilökohtaiset luvat ja kortit. Palvelemme vankalla ammattiylpeydellä emmekä tingi siivoustyömme laadusta. Olemme aina paikalla riittävän ajoissa ja tarvittaessa myös riittävän pitkään että projekti valmistuu sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Henkilöstömme on koulutettu ja koulutetaan jatkossakin työhön ja vaadimme jokaiselta oikeanlaista sitoutumista työtehtävään, niin että voimme luvata asiakkaalle lopputuloksen ilman turhaa sähläämistä

Pyydä tarjous

Kilpailuta siivoussopimuksesi

Arvomme

Reilupeli

Meiltä ei tarvitse odotella viranomaistietoja, pelaamme rehdisti ja kuulumme tilaajavastuu.fi:n luotettava kumppani palveluun. Meillä on Valttikortit ja kaikki muukin on kunnialla hoidettu aina.

Kuuntelemme

Meille on tärkeintä kuunnella asiakkaan tarpeet ja toimia annetun ohjeistuksen mukaan. Me noudatamme sovittuja aikatauluja ja pidämme osaltamme huolen sinun projektista.

Kerromme

Kerromme sinulle mikäli näemme että jokin asia on vinksallaan ja se voitaisiin tehdä paremmin, turhanpäiväisiä emme rupattele vaan puhumme silloin kun on oikeasti asiaa.